Λυτρωμένος έμοιαζε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Χάιμε Βέρα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε έναν απολογισμό για όσα συνέβησαν από την ώρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και στις σκέψεις που έκανε από την ισοφάριση του Πλατανιά σε 2-2, μέχρι το γκολ του Ναμπί.

«Το πρώτο που σκέφτηκα μετά το 2-2 ήταν ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να μείνουμε στην κατηγορία. Οι παίκτες μας έδωσαν μεγάλο δώρο. Ήταν σε δύσκολη στιγμή. Ο ΟΦΗ άλλαξε πολύ από τη στιγμή που ανέλαβα. Κάναμε καλά παιχνίδια και πετύχαμε σπουδαίες νίκες. Στα δύο παιχνίδια με τον Πλατανιά δεν παίξαμε καλά, αλλά πετύχαμε τον στόχο μας. Την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Κοιτάμε το μέλλον με καλό μάτι. Θέλω να μιλήσω πρώτα με τον Γιάννη Σαμαρά γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να δούμε ποια συμβόλαια λήγουν και ποιοι παίκτες θα μείνουν. Θα φτιάξουμε καλή ομάδα.

Όσο για τον Ίσις: Είναι ο ποδοσφαιρικός μου αδερφός. Είναι πάντα κοντά μου. Δουλεύουμε και πάμε καλά. Ότι δεν ξέρω εγώ το ξέρει αυτός. Σήμερα κερδίσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Αγαπάμε πολύ τον ΟΦΗ. Όταν ήρθαμε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Με δουλειά και μυαλό τα καταφέραμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ