Ιταλία

Μάνατζερ Βέρντε: «Η Σπέτσια έχει την υποχρέωση να τον αποκτήσει αν μείνει Serie A»

Ο Λουίτζι Λάουρο μίλησε για την επικείμενη αγορά του Ντανιέλε Βέρντε από την Σπέτσια.

Ο Ντανιέλε Βέρντε διανύει τις καλύτερες ημέρες του στην Ιταλία με τη φανέλα της Σπέτσια, όπου και αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν, μάλιστα, πως ο Βέρντε θα παραμείνει κάτοικος Ιταλίας αφού σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Λουίτζι Λάουρο, και γνωρίζαμε ήδη από τη στιγμή της συμφωνίας των δύο πλευρών, η Σπέτσια έχει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του 25χρονου εξτρέμ εφόσον παραμείνει στην κατηγορία.

«Η Σπέτσια είναι κοντά στη παραμονή στη Serie A. Ο Ντανιέλε προσφέρει όσα μπορεί και είναι πολύ χαρούμενος. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες να εξασφαλίσει τη παραμονή της στη κατηγορία και με τη βούλα. Το γεγονός πως έπαιξε εκτός Ιταλίας τον βοήθησε πολύ να εξελιχθεί αγωνιστικά. Επαιξε στη La Liga και το ελληνικό πρωτάθλημα και απέκτησε εμπειρία. Ο προπονητής της Σπέτσια τον πίστεψε πολύ. Ηταν σημαντικό αυτό γιατί η ΑΕΚ ήταν δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, βάζοντας αρκετές παραμέτρους στη συμφωνία.

Η Σπέτσια, έχει την υποχρέωση να τον αποκτήσει σε περίπτωση που παραμείνει στη Serie A και προφανώς ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να γίνει και ολοκληρωτικά παίκτης της Σπέτσια»
, ανέφερε στο «Calciomercato» ο εκπρόσωπος του Ντανιέλε Βέρντε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x