Γενικά

Αποθέωσαν τον Βίντα για τις 100 συμμετοχές Μόντριτς και Ντάλιτς

Ο Nτομαγκόι Βίντα έφτασε τις 100 συμμετοχές με την εθνική Κροατίας με τον Λούκα Μόντριτς και τον προπονητή της ομάδας, Ζλάτκο Ντάλιτς, να τον αποθεώνουν.

Ο στόπερ της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, στο χθεσινό (16/11) φιλικό της Κροατίας απέναντι στη Σαουδική Αραβία συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής και έγραψε ιστορία.

Ο συμπαίκτης του και αρχηγός της εθνικής, Λούκα Μόντριτς, έσπευσε να τον συγχαρεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. «Καλώς ήρθες στο club αδερφέ μου» έγραψε ο θρυλικός Κροάτης χαφ.

Βίντα: Αποθεώθηκε από Μόντριτς και Ντάλιτς

Ο προπονητής της «Χρβάτσκα» Ζλάτκο Ντάλιτς, από την άλλη, αποθέωσε μέσω δηλώσεων τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ για το επίτευγμά του. «Όταν κάποιος φτάνει τις 100 συμμετοχές, γίνεται ένας θρύλος. Ο Βίντα αξίζει να είναι, καθώς είναι ένας εκ των πιο σπουδαίων. Η συμπεριφορά του, οι εμφανίσεις του, η προσέγγιση και η χαρούμενη φύση του έχουν φέρει τεράστια χαρά στην εθνική Κροατίας. Του εύχομαι περισσότερες συμμετοχές, είναι ένας αληθινός επαγγελματίας», δήλωσε o Kροάτης τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x