Oλλανδία

Αυτοκτόνησε ξανά η Βίλεμ, άλμα… επιστροφής στην Eredivisie από τη Φένλο!

Το ίδιο λάθος έκανε ξανά η Βίλεμ! Παρότι προηγήθηκε με 2-0 επί της Φένλο, αυτή την ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της παράτασης και την έβγαλε νοκ άουτ στη διεκδίκηση της ανόδου στην Eredivisie.

Το… κουμπί της Βίλεμ βρήκε η Φένλο και την άφησε εκτός μάχης για τη διεκδίκηση του εισιτηρίου της ανόδου στην Eredivisie!

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 στη ρεβάνς του προημιτελικού των playoffs ανόδου, με τους «κίτρινους» να προκρίνονται στα ημιτελικά εκμεταλλευόμενοι τη νίκη τους (3-2) στο πρώτο ματς.

Ωστόσο, και τα δύο αποτελέσματα ήρθαν με συναρπαστικό τρόπο –και ίσως τον πιο οδυνηρό για τη Βίλεμ, η οποία είχε προηγηθεί με 2-0 και στα δύο ματς.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7’ με τον Καμπανγκού, ενώ στο 22’ ο Μπος έκανε το 2-0. Αυτό δεν ήταν αρκετό για να… χαλαρώσουν, αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 74’ με τον Φενέμα, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς και έστειλαν το ματς στην παράταση. Το γκολ της πρόκρισης πέτυχε ο Γιασέρ στην τελευταία, ουσιαστικά φάση της παράτασης, στο 121'.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Βίλεμ προηγήθηκε με δύο γκολ του Χόρνκαμπ στο 13’ και στο 36’. Πριν το ημίχρονο η Φένλο ισοφάρισε με δύο γκολ του Μπράκεν (41’, 45+3’), ενώ στο 65’ ο Φενεμα ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 3-2.

Στη συνέχεια, η Φένλο θα αντιμετωπίσει Αλμιέρ Σίτι, η οποία διεκδικεί την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x