Ισπανία

Ρεάλ Μαδρίτης: Τέσσερις συλλήψεις για την κρεμασμένη κούκλα με τη φανέλα του Βινίσιους

Οι αρχές στην Ισπανία προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων οπαδών για την υπόθεση με το κρεμασμένη κούκλα του Βινίσιους από γέφυρα της Μαδρίτης τον περασμένο Ιανουάριο.

Καζάνι που... βράζει θυμίζει τις τελευταίες ημέρες το ισπανικό ποδόσφαιρο, μετά και τη νέα ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Βινίσιους από οπαδούς της Βαλένθια το βράδυ της Κυριακής (21/05), στην εκτός έδρας ήττα των «μερένχες» με 1-0 στο «Μεστάγια».

Το πρωί της Τρίτης (23/05), οι Αστυνομικές Αρχές της χώρας, σε συνεργασία με τη διοίκηση των «νυχτερίδων», προχώρησαν στην ταυτοποίηση τριών οπαδών, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της, η αστυνομία της Μαδρίτης ανακοίνωσε πως προέβη σε τέσσερις ακόμα συλλήψεις για την ρατσιστική επίθεση που είχε δεχθεί ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεάλ τον περασμένο Ιανουάριο από φιλάθλους της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Να θυμίσουμε πως στο συγκεκριμένο περιστατικό, οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» είχαν κρεμάσει μια κούκλα με φανέλα του Βινίσους από γέφυρα της Μαδρίτης, γράφοντας σε πανό «Η Μαδρίτη μισεί τη Ρεάλ...», μία ημέρα πριν το Μαδιλένικο ντέρμπι για το Κύπελλο Ισπανίας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x