Ισπανία

Βινίσιους: «Δουλεύουμε σκληρά για να μην έχουμε τραυματισμούς τη νέα χρονιά»

Στόχος για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κατάκτηση του τρέμπλ και να μην υπάρξουν σοβαροί τρυαματισμοί τη νέα χρονιά όπως υποστηρίζει ο Βινίσιους.

Δύο εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα της η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει ακόμη έμφαση στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις ώστε να αποφευχθούν σοβαροί τραυματισμοί που θα στοιχίσουν απώλειες από το ρόστερ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το νεαρό ταλέντο της «βασίλισσας» Βινίσιους ο οποίος μίλησε και για τον στόχο που είναι η κατάκτηση όλων των τροπαίων. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος δηλώνει πως θέλει να είναι μέρος αυτής της πορείας που πιστεύει πως είναι εφικτή ώστε οι Μαδριλένοι να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή θέση στο διεθνές ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

«Έχουμε κάνει σημαντική δουλειά και τώρα θα είναι πιο εύκολο. Έχουμε υποφέρει αρκετά τώρα ώστε να κερδίσουμε τη νέα χρονιά. Ο (σ.σ. φυσιοθεραπευτής) Γκρέγκορι έχει πάντα καλές ιδέες για να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση επειδή στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όταν έχουμε την μπάλα. Νιώθω πολύ καλά. Όπως είπα έχω δουλέψει και στο σπίτι προτού επιστρέψουμε στις προπονήσεις και είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην προετοιμασία γιατί είναι κομβική για την πορεία. Τώρα είναι που εργαζόμαστε σκληρά ώστε να μην έχουμε τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα πάντα ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι στην καλύτερη δυνατή θέση. Θα κυνηγήσουμε τη La Liga, το Champions League και το Copa Del Rey. Οι παίκτες μας είναι πάντα συγκεντρωμένοι και ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε», ήταν τα λόγια του νεαρού ταλέντου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x