Ισπανία

Βινίσιους: «Όλοι είναι εναντίον μου, δεν είμαι άγιος»

Ο Βινίσιους Τζούνιορ σχολίασε τη χειρονομία που έκανε μετά την αποβολή του Αραούχο.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα, αφού με τα τρία γκολ που πέτυχε οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του Super Cup.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, εξαιτίας και της συμπεριφοράς του μετά τη δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Ρόναλντ Αραούχο. Συγκεκριμένα στο 71ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Ουρουγουανό αμυντικό της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν ο Βινίσιους, καθώς απευθυνόμενος στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σχημάτισε με τα δάκτυλά του το σκορ του αγώνα (4-1), θέλοντας να πικάρει τους αντιπάλους του για το αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο 22χρονος έδωσε τη δική του απάντηση για το συμβάν. «Όλοι είναι εναντίον μου. Προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος αλλά δεν είμαι άγιος. Κάποιες φορές μιλάω πολύ, κάνω τρίπλες που δεν χρειάζονται, αλλά θέλω να μάθω. Είμαι εδώ για να μάθω», τόνισε ο Βραζιλιάνος.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x