Ιταλία

Βλάχοβιτς: «Ταυτίζομαι με το DNA της Γιουβέντους»

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς για ακόμη μια φορά επεσήμανε τον ενθουσιασμό του που αγωνίζεται με την φανέλα της Γιουβέντους.

Ο νεαρός άσος της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στην Telegraph και ανέφερε για ακόμη μια φορά πόσο ήθελε να φορέσει την φανέλα της Γηραιάς Κυρίας.

Επιπλέον, ο 22χρονος Σέρβος ανέφερε πως δεν γνώριζε ο ίδιος αν του είχε γίνει κάποια πρόταση από την Άρσεναλ, αλλά εκείνος είχε μόνο στο μυαλό του τον ιταλικό σύλλογο.

«Ίσως ο μάνατζέρ μου να ήξερε για την πρόταση της Άρσεναλ, εγώ δεν είχα μιλήσει με κάποια άλλη ομάδα. Είχα μόνο μία ομάδα στο μυαλό επειδή η Γιουβέντους είναι η Γιουβέντους. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω.

Τώρα αισθάνομαι κολακευμένος που φορώ αυτή τη φανέλα. Ταυτίζομαι με το dna της Γιουβέντους, η προσωπικότητα της ομάδας ταυτίζεται με τη δική μου.

Όταν έρχεσαι εδώ δεν τα παρατάς ποτέ, μάχεσαι συνέχεια, κάνεις θυσίες. Σίγουρα, αυτό ήταν που έψαχνα»
, ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας την πρώτη του φορά με τον επαγγελματισμό το 2016.

«Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως θα τα καταφέρω και ότι θα γίνω ένας μεγάλος παίκτης. Δεν έχω γίνει ακόμα μεγάλος παίκτης αλλά δουλεύω για να γίνω».

Για τις συγκρίσεις που γίνονται με τον Ζλάταν είπε: «Οι συγκρίσεις με μεγάλους πρωταθλητών 400-500 γκολ και των 20-30 τίτλων δεν είναι σωστοί.

Δεν με ενοχλούν όμως είναι αλήθεια πως ορισμένες συγκρίσεις αυξάνουν τις προσδοκίες και αν κάνεις λάθος ή δύο φορές, σκεπάζεσαι από αρνητικές κριτικές. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να λαθέψουμε, είμαστε όλοι άνθρωποι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x