Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παραχωρήθηκε από τη Νιούκαστλ στη Σεβίλλη, απάντησε θετικά στο κάλεσμα του Ματίας Αλμέιδα για τη νέα σεζόν και από το μεσημέρι της Τετάρτης μπήκε κανονικά στους νέους ρυθμούς της καθημερινότητάς του στην Ανδαλουσία.
Από νωρίς το πρωί προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα και στη συνέχεια παρουσιάστηκε επίσημα από τους Σεβιγιάνους προς τον κόσμο και τους ρεπόρτερ του συλλόγου.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να βρει τον χρόνο και τον ρόλο που ήθελε στις «καρακάξες» του Έντι Χάου και η Ανδαλουσία έγινε ο νέος ποδοσφαιρικός του σταθμός.
Primer dia en la oficina ?? pic.twitter.com/FMfdO5KfPY
— Sevilla Futbol Club (@SevillaFC) August 13, 2025
????Odysseas Vlachodimos entrena por primera vez con el #SevillaFC.
— Dani Moreno (@DaniMM_9) August 13, 2025
? El portero griego sera presentado ante los medios en el Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan a las 13:30.
?? @14eduSanina pic.twitter.com/2EqZkuqRgc
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






