Πορτογαλία

Βλαχοδήμος: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα του εμφανίζεται ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος φημολογείται πως βρίσκεται κοντά στη Νιούκαστλ.

Στις φήμες που τον αφορούν σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την απόκτησή του απάντησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω συμβόλαιο. Η Μπενφίκα είναι απλά ένας φανταστικός σύλλογος, όπου το δέσιμο είναι εξαιρετικά σημαντικό και όπου η συνεργασία χαρακτηρίζεται από μεγάλο σεβασμό. Νιώθω πολύ άνετα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τερματοφύλακας στο γερμανικό περιοδικό «Kicker».

Οι «καρακάξες», σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκοποεύουν να δώσουν περί τα 60 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον διεθνή άσο, του οποίου η μεταγραφή θα γινόταν η τρίτη ακριβότερη στην ιστορία όσον αφορά γκολκίπερ.

«Επικεντρώνομαι σε αυτό που μπορώ να ελέγξω: να βελτιωθώ από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του 26χρονο πορτιέρο.

«Δεν ήμουν απογοητευμένος, ήθελα να παίξω. Από τότε, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Αναπτύχθηκα μέσω του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα για να γίνω νούμερο 1 σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, έγινα πρωταθλητής, έπαιξα στο Champions League και έγινα διεθνής. Ωστόσο, θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Στουτγκάρδη», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x