Πορτογαλία

«Αβέβαιος για Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος – Αν δεχτεί ρισκάρει να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό στο μέλλον»

Δημοσίευμα της A Bola αναφέρεται στην πιθανότητα να πάει ο Βλαχοδήμος στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ αναφέρεται και στον... Ολυμπιακό.

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη ενδιαφερόμενη.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο αγγλικός σύλλογος τα έχει βρει με την Μπενφίκα για ένα ποσό γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο απομένει να πειστεί και ο ποδοσφαιριστής.

Όπως αναφέρει η A Bola, ο διεθνής τερματοφύλακας... αντιστέκεται ακόμα στο φλερτ της Φόρεστ, καθώς κι εκεί η παρουσία του στη βασική ενδεκάδα δεν είναι δεδομένη, από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Ματ Τέρνερ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει αναφορά και στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως «εάν αποδεχτεί την πρόταση της Φόρεστ ο Βλαχοδήμος, ρισκάρει να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό στο μέλλον. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ένας Έλληνας εκατομμυριούχος, έχει στην ιδιοκτησία του τη Φόρεστ και τον Ολυμπιακό».

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο έως το 2027 με την Μπενφίκα, ωστόσο η σχέση του με τον προπονητή της ομάδας είναι κακή, ενώ η παρουσία των Τρούμπιν και Σοάρες έχει μεγαλώσει κατά πολύ τον ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x