Πορτογαλία

A Bola: «Η Μπενφίκα παραχωρεί τον Βλαχοδήμο με 20 εκατ. ευρώ»

Η παραμονή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα τη νέα σεζόν δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με την τιμή πώλησής του να ανέρχεται στα 20 εκ.ευρώ και τον δανεισμό του να αποτελεί εναλλακτική λύση.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει χάσει τη θέση βασικού στην Μπενφίκα, με αποτέλεσμα να μην περνάει τις καλύτερες μέρες του στη Λισαβόνα, γεγονός που έχει αντίκτυπο και στις σχέσεις του με την ομάδα. Η παραμονή του Έλληνα γκολκίπερ στους «Αετούς» τη νέα σεζόν συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας ψάχνει αγοραστή, ορίζοντας ως κατώτατη τιμή πώλησης τα 20 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Α Bola». Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό, εξετάζει και το ενδεχόμενο δανεισμού του Βλαχοδήμου.

Οι Πορτογάλοι έχουν αμφιβολίες για το αν θα καταφέρουν να πωλήσουν τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα στην τιμή που θέλουν, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ομάδα που να προσφέρεται να δώσει τα 20 εκατομμύρια. Έτσι, η προοπτική του δανεισμού «παίζει» αρκετά, ίσως και με παράλληλη ανανέωση συμβολαίου.

Η εφημερίδα αναφέρει μάλιστα ότι η δυσαρέσκεια που εκδήλωσε ο Βλαχοδήμος σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν άρεσε καθόλου στον Ζόρζε Ζέσους και κατέστησε ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή του στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x