Γενικά

Αδιανόητα πράγματα στη Βολιβία: 2-2 στο 90’+24’ και... 3-2 στο 90'+38'

Το… έλα να δεις έγινε στη Βολιβία με τον διαιτητή να κρατάει 40 λεπτά καθυστερήσεις, την Μπλούμινγκ να ισοφαρίζει 2-2 στο 90’+24’, αλλά η Παλμαφλόρ βρήκε γκολ στο 90’+38’ για να νικήσει με 3-2.

Αδιανόητα πράγματα στο πρωτάθλημα της Βολιβίας!

Η Ατλέτικο Παλμαφλόρ υποδεχόταν την Μπλούμιγνκ για την 6η αγωνιστική και το παιχνίδι πήρε αδιανόητη τροπή, διότι το 1-0 του ημιχρόνου υπέρ των γηπεδούχων (με το τέρμα του Κανέτε) δεν προμήνυε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 82’ με τον Άλβαρες για να… κλειδώσουν ουσιαστικά τη νίκη όπως φαινόταν εκείνη την ώρα, αλλά τα πράγματα έγιναν περίεργα στη συνέχεια. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπλούμιγνκ μείωσε με τον Ροντρίγκες, ενώ οι καθυστερήσεις μετέπειτα ήταν… ατελείωτες!

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90’+24’ σε 2-2 με τον Σινιστέρα και όλα έδειχναν πως θα πάρουν σπουδαίο βαθμό εκτός έδρας, αλλά τελικά στο 90’+38 είδαν τον Κανέτε να γράφει το 3-2 και να χαρίζει τη νίκη στην Παλμαφλόρ!

Με τους παίκτες των γηπεδούχων να γίνονται ένα κουβάρι για μια σπουδαία νίκη, σε ένα παιχνίδι που έληξε τελικά στο 41ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x