Ταράζει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δημοσίευμα. Όπως αναφέρει ο Σάσα Ταβολιέρι, ο Σιμόνε Ιντσάγκι άναψε το πράσινο φως ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ μετά τον τελικό του Champions League.
Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως έχει δελεαστεί με τα μυθικά νούμερα που του προσφέρουν οι Σαουδάραβες. Η Αλ Χιλάλ δίνει διετές συμβόλαιο στον Ιντσάγκι, το οποίο θα φτάνει τα 50 εκατ. ευρώ, δηλαδή 25 ετησίως. Υπογραφές δεν έχουν πέσει αυτή τη στιγμή, αλλά όλα δείχνουν πως το όλο ζήτημα προχωρά με γοργούς ρυθμούς.
Η Αλ Χιλάλ ενθαρρύνθηκε επίσης από την οικογένεια του Ιντσάγκι, η οποία πήγε στο Ριάντ τις προηγούμενες εβδομάδες για να επισκεφθεί την ομάδα, την κατοικία και τα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά της οικογένειας Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, με την οποία η οικογένεια του προπονητή διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.
???????? Simone Inzaghi's now strongly considering Al Hilal FC. Even if nothing's signed yet and some minor details are expected to be finalized after the #UCLfinal, the Inter coach gave his green light to join Saudi Arabia with a $25M contract per year. Al Hilal side also… pic.twitter.com/FE3TPwgaqR
— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) May 27, 2025
Μάλιστα, ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία θέλει να επανέλθει στην κορυφή του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ. Διότι ήδη έχει καταθέσει πρόταση στον Βίκτορ Οσιμέν ύψους 45 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ στη Νάπολι θα προσφέρει 75 εκατ. ευρώ!
???? #AlHilal ???????? #TransferNews
— Ekrem KONUR (@Ekremkonur) May 27, 2025
Al-Hilal is making bold moves in the transfer market!
??The Saudi club is prepared to pay €75M for Victor Osimhen, offering him a €45M per year salary!
???? Additionally, they’ve made a €25M per year offer for Simone Inzaghi, aiming to… pic.twitter.com/ou52OgKxsG
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






