Τον κορυφαίο Έλληνα και την κορυφαία Ελληνίδα του εξωτερικού τίμησαν στην 43η τελετή των βραβείων του ΠΣΑΠΠ!
Στην πρώτη κατηγορία ο Βαγγέλης Παυλίδης της Μπενφίκα παρέλαβε το βραβείο του για την φοβερή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Άλκμααρ πέρυσι. Ο σκόρερ της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ στο ματς με την Αγγλία, σημείωσε σε 46 ματς σε όλες τις διοργανώσεις 33 τέρματα και μοίρασε έξι ασίστ και «επιβλήθηκε» στην ψηφοφορία του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου και του Χρήστου Τζόλη.
Από την άλλη πλευρά για τρίτη διαδοχική χρονιά, η Βεατρίκη Σαρρή της Μπράιτον πήρε το βραβείο για την κορυφαία ποδοσφαιρίστρια.
Διαβάστε Επίσης
Τρομερή ατάκα Ιωαννίδη για Βουλγαράκη: «Ευχαριστώ και την κοπέλα μου, τι έχει ακούσει και αυτή…» Ο Ρεχάγκελ βράβευσε τον Μεντιλίμπαρ για το Conference: «Στη Σεβίλλη όλοι το περίμεναν, στην Ελλάδα ήταν απίστευτο»! Τίμησε τον Ρεχάγκελ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Πολύ μεγάλη η κληρονομιά στην Εθνική - Τα όνειρα που έχουμε είναι φυσιολογικά» Βραβεία ΠΣΑΠΠ: «Ράγισαν» καρδιές με τα λόγια τους ο αδελφός του Τζορτζ Μπάλντοκ και η μητέρα της Βασιλικής ΚόμνουΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






