Ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο της επιστροφής προς στην ΑΕΚ φαίνεται πως κάνει ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος έχει ήδη προσεγγίσει τον Μανόλο Χιμένεθ, αφού η παρουσία του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο.

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της LiveSport, οι δύο άνδρες βρίσκονται σε επαφές εδώ και καιρό, με τον Βόσνιο αμυντικό να έχει απολογηθεί για όσα σκηνικά έχει δημιουργήσει στο παρελθόν.

«Μίστερ, ξέρω ότι έκανα πολλά λάθη πέρσι. Θέλω να σου ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη για όλα και να ξέρεις ότι θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί σου», φέρεται να έχει πει σε μια από αυτές τις συζητήσεις στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος άναψε το πράσινο φως στον Νίκο Λυμπερόπουλο, για να ταξιδέψει στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ και να ξεκινήσει τις συζητήσεις.

Ο Ισπανός προπονητής διατηρούσε αμφιβολίες που σχετίζονταν περισσότερο με τον χαρακτήρα του Όγκνιεν Βράνιες, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο διεθνής αμυντικός είχε παρασυρθεί από τα εκρηκτικά του χαρακτηριστικά, όμως, παράλληλα, θεωρεί πως στον αγωνιστικό τομέα είναι ό,τι χρειάζεται για το σύνολο.

TAGS: A.E.K.