Η ήττα της Ρίο Άβε από την Γκιμαράες (0-1) το Σάββατο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από πλευράς της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για δύο πέναλτι, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, αποβλήθηκε για διαμαρτυρία.
Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, η Ρίο Άβε ζήτησε ακρόαση από την ένωση διαιτητών της χώρας απαιτώντας εξηγήσεις για την αντιμετώπιση που έχει, την ώρα που έχει υποχωρήσει στην δέκατη θέση της βαθμολογίας.
«Δέχομαι τα λάθη. Αυτό που δεν δέχομαι είναι η αλαζονική αντιμετώπιση και τα διαφορετικά κριτήρια στον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι σύλλογοι και οι άνθρωποι. Οι περισσότερες αποφάσεις στις αμφίβολες φάσεις ήταν εναντίον μας. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις για πέναλτι στις οποίες ο διαιτητής δεν καταφεύγει καν στο VAR. Ποιο είναι το κριτήριο για τη χρήση του βοηθού διαιτητή βίντεο; Ήταν η πρώτη φορά που αποβλήθηκα στο πρωτάθλημα και νιώθω ότι μας αντιμετώπισαν διαφορετικά», ανέφερε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






