Γενικά

Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Βραζιλίας ο Ντοριβάλ Ζούνιορ!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ντοριβάλ Ζούνιορ από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας.

Η βαριά ήττα από την Αργεντινή έφερε το τέλος του Ντοριβάλ Ζούνιορ από την τεχνική ηγεσία της Βραζιλίας.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την απομάκρυνση του 62χρονου τεχνικού, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά από μόλις 14 μήνες.

Ο έμπειρος προπονητής μέτρησε επτά νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες στον πάγκο της «σελεσάο», η οποία ψάχνει πλέον τον προπονητή που θα τη βάλει στη νέα εποχή, με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό το 2026.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x