Ο Γιούργκεν Κόλερ δε θα είναι ο νέος τεχνικός της Κότμπους. Ο πρώην διεθνής Γερμανός αμυντικός απέρριψε την πρόταση της γερμανικής ομάδας, ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Η Ενερτζι απέλυσε την προηγούμενη εβδομάδα τον τεχνικό της, τον Πέτρεκ Σάντερ και ξεκίνησε τις επαφές της με διάφορους τεχνικούς.
Ο γερμανικός Τύπος ανέφερε πως υπάρχουν και άλλοι τεχνικοί που απέρριψαν σχετική πρόταση της ομάδας, εκτός του Κόλερ. «Ο Κόλερ απέρριψε την πρότασή μας, χωρίς να μας πει μια σοβαρή δικαιολογία», ήταν η άποψη του γενικού διευθυντή της ομάδας, Στέφεν Χάιντριχ.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ούλριχ Λεπς, διέψευσε τις φήμες πως όλοι οι τεχνικοί που δέχτηκαν πρόταση αρνήθηκαν να αναλάβουν την Κότμπους.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






