Γερμανία

Bundesliga: Ντέρμπι στη Βρέμη

Η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέρντερ Βρέμης με τη συγκάτοικό της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ομάδα του Αμβούργου δεσπόζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μετά τη μεγάλη τους νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «16» του Champions League (αρκεί να νικήσουν τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη») θα παραταχθούν και πάλι με πολλές απουσίες

Η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέρντερ Βρέμης με τη συγκάτοικό της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ομάδα του Αμβούργου δεσπόζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μετά τη μεγάλη τους νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «16» του Champions League (αρκεί να νικήσουν τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη») θα παραταχθούν και πάλι με πολλές απουσίες. Ο Τόμας Σάαφ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φρινγκς, Μπορόφσκι, Φριτς, Αλμέιδα, Βίζε, Αντρέασεν, Ογουομογέλα και Γουομέ, ωστόσο ελπίζει πως οι «ρεζέρβες» του θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Μεγαλύτερο πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους είναι η κόπωση, αφού την Πέμπτη αναμετρήθηκε με τη Ρεν για το Κύπελλο UEFA (3-0). Τουλάχιστον ο Χουμπ Στέφενς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα πλην του μόνιμου απόντα Σορίν.

Η Μπάγερν Μονάχου, που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος αλλά με μόνο ένα βαθμό διαφορά, αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Μπίλεφελντ την Αρμίνια. Ο Ότμαρ Χίτσφελντ θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Λούσιο, Σβάινσταϊγκερ, Ποντόλσκι και Γιάνσεν. Η ανεβασμένη Στουτγκάρδη, που μετρά τέσσερις συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα, υποδέχεται την Ντόρτμουντ, ενώ η Σάλκε υποδέχεται την Μπόχουμ.

Με τρία γκολ από το 84’ έως το 88’ το Ανόβερο πέρασε νικηφόρα από το Ροστόκ νικώντας με 3-0 τη Χάνσα στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής. Ο Φάρενχορστ με κεφαλιά στο 84’ και οι Χάνκε και Στάινερ με σουτ στο 86’ και το 88’ αντίστοιχα πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους, που σκαρφάλωσαν στην έκτη θέση με 24 βαθμούς, αφήνοντας τους ηττημένους στη 15η θέση με 14 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Παρασκευή 30/11

Χάνσα Ρόστοκ-Ανόβερο 0-3
(84’ Φάρενχορστ, 86’ Χάνκε, 88’ Στάινερ)

Σάββατο 1/12 (16:30)

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ
Σάλκε-Μπόχουμ
Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο
Χέρτα-Λεβερκούζεν
Κότμπους-Καρλσρούη
Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Κυριακή 2/12 (18:00)

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μπάγερν Μονάχου
Ντούισμπουργκ-Νυρεμβέργη

βαθμολογία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 7/12

Ντόρτμουντ-Αρμίνια Μπίλεφελντ (21:30)

Σάββατο 8/12 (16:30)

Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ
Μπάγερν Μονάχου-Ντούισμπουργκ
Αμβούργο-Κότμπους
Μπόχουμ-Καρλσρούη
Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σάλκε

Κυριακή 9/12 (18:00)

Λεβερκούζεν-Χάνσα Ρόστοκ
Νυρεμβέργη-Χέρτα Βερολίνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x