Γερμανία

Ο Ντιέγκο το γκολ της χρονιάς στη Γερμανία

Το γκολ που σημείωσε Ντιέγκο στις 20 Απριλίου του 2007 απέναντι στην Αλεμάνια Άαχεν με σουτ από απόσταση 62,6 μέτρων ψηφίστηκε το καλύτερο της χρονιάς που πέρασε στη Γερμανία. Το τέρμα του Βραζιλιάνου μέσου της Βέρντερ Βρέμης συγκέντρωσε το 19,34% (ήτοι 42.843 ψήφους) των προτιμήσεων του κοινού σε ψηφοφορία τηλεοπτικής εκπομπής.

Το γκολ που σημείωσε Ντιέγκο στις 20 Απριλίου του 2007 απέναντι στην Αλεμάνια Άαχεν με σουτ από απόσταση 62,6 μέτρων ψηφίστηκε το καλύτερο της χρονιάς που πέρασε στη Γερμανία. Το τέρμα του Βραζιλιάνου μέσου της Βέρντερ Βρέμης (δείτε το βίντεο) συγκέντρωσε το 19,34% (ήτοι 42.843 ψήφους) των προτιμήσεων του κοινού σε ψηφοφορία τηλεοπτικής εκπομπής.

Δεύτερο με 10.95% (24.257 ψήφους) ήταν το γκολ του Κριστόφ Πρόις στην αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Μπάγερν (1-0), ενώ τρίτο με 10,77% (23.854) ήταν το τέρμα του Φρανκ Ριμπερί (2-1) απέναντι στη Λεβερκούζεν. Αξίζει να σημειωθεί πως στην έκτη θέση με 7,34% (16.269) βρέθηκε το γκολ της Σιμόνε Λάουντερ, που πέτυχε το 2-0 στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών απέναντι στη Βραζιλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x