Με 40.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας η Ντούισμπουργκ, την Πέμπτη. Αυτό, εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών της στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στο Ανόβερο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, το περασμένο Σάββατο.
«Η Ντούισμπουργκ κρίθηκε ένοχη για δύο παραβάσεις του κανονισμού, που αφορά στην έλλειψη μέτρων τάξης και την ελλειπή προστασία των διαιτητών και των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας», ανακοίνωσε η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας.
Ο διαιτητής της συγκεκριμένης συνάντησης ανέφερε στο φύλλο αγώνα ότι ένας αναπτήρας, που έπεσε από την εξέδρα των οπαδών των "ζεβρών", τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






