Γερμανία

Για… το καλό της Βέρντερ!

Το συμφέρον του συλλόγου υποστήριξε ότι θα εξετάσουν οι ιθύνοντες της Βέρντερ Βρέμης στην περίπτωση της πώλησης του Ντιέγκο, όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κλάους Άλοφς. Όλα δείχνουν ότι οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν σε άλλο σταθμό την καριέρα του και εξετάζουν την καλύτερη πρόταση προς όφελος του «μαγαζιού» τους. «Είμαστε η Βέρντερ Βρέμης και πάντα πρέπει να εξετάζουμε το καλό της επιχείρησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της Βέρντερ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το συμφέρον του συλλόγου υποστήριξαν ότι θα εξετάσουν οι ιθύνοντες της Βέρντερ Βρέμης στην περίπτωση της πώλησης του Ντιέγκο, όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κλάους Άλοφς. Όλα δείχνουν ότι οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν σε άλλο σταθμό την καριέρα του και εξετάζουν την καλύτερη πρόταση προς όφελος του «μαγαζιού» τους. «Είμαστε η Βέρντερ Βρέμης και πάντα πρέπει να εξετάζουμε το καλό της επιχείρησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της Βέρντερ.

Ο Άλοφς ωστόσο επιβεβαίωσε ότι εκτός από την Γιουβέντους, ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς μέσου έχουν εκφράσει τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Ίντερ. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα πουλήσουμε κανένα παίκτη. Αν η Μπάγερν Μονάχου έρθει σε επαφή μαζί μας δεν θα αρνηθώ αμέσως. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ντιέγκο, όχι μόνο από την Γιουβέντους».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x