Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την παράδοση, που τη θέλει στον 21ο αιώνα να "ψωνίζει", επιτυχημένα, μάλιστα, από τη Γαλλία. Ο Μπισέντ Λιζαραζού έκανε την αρχή (το 1997 συγκεκριμένα), ο Σανιόλ ήταν ο επόμενος, ενώ ο Ριμπερί ανανέωσε την εμπιστοσύνη στα γαλλικά "λαβράκια". Αυτήν τη φορά, τα σενάρια θέλουν τον αστέρα της Μπορντό, Γιοάν Γκουρκούφ (δανεικός από τη Μίλαν), να ενδιαφέρει τους Βαυαρούς.
Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η γερμανική ομάδα έκανε κρούση στους "ροσονέρι" και, εκτός από χρήματα, προσφέρει και τον Λούκα Τόνι. Ο Ιταλός διεθνής ήταν κοντά στο να ενταχθεί στους «ροσονέρι» το καλοκαίρι του 2007, όμως η πρόταση της Μπάγερν ήταν άκρως "δελεαστική". Αντίθετα, με την πρώτη του χρονιά στη «ρεκόρντμαιστερ», ο 32χρονος επιθετικός ήταν κατώτερος των προσδοκιών τη φετινή περίοδο και η μετακίνησή του σε άλλο σύλλογο μοιάζει πολύ πιθανή.
Πάντως, τον πρώτο λόγο για τον Γκουρκούφ εξακολουθεί να έχει η Μπορντό, η οποία αν καταβάλλει 13 εκ. ευρώ στη Μίλαν, θα τον κάνει δικό της.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ματίκας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






