Στην Μπάγερν Μονάχου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ντάνιελ Πράνιτς. Η γερμανική ομάδα «φλέρταρε» εδώ και καιρό με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή και τελικά ήρθε σε συμφωνία με την Χέρενφεν (όπου και αγωνιζόταν) αποκτώντας τα δικαιώματα του. Πλέον, ο 27χρονος διεθνής θα αγωνίζεται στο «Αλιάνζ Αρίνα».
Η μεταγραφή είναι δεδομένη και μάλιστα, εκ μέρους της διοίκησης του γερμανικού συλλόγου μίλησε ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε. Ο τεχνικός διευθυντής των «βαυαρών», όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου, είπε ότι «Ο Πράνιτς είναι πολυτάλαντος παίκτης και ήταν ψηλά στη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους του νέου μας προπονητή, Λουίς Φαν Γκααλ».
Να σημειώσουμε, ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάγερν, έχει χριστεί 22 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κροατίας, ενώ φέτος, ήταν πολύτιμο μέλος για τη Χέρενφεν, αφού σε 30 συμμετοχές, πέτυχε 16 τέρματα. Με αυτό τον τρόπο, ο γερμανικός σύλλογος μοιάζει να γίνεται πολύ ισχυρός μετά και τις μεταγραφές των αποτελεί Ανατόλι Τίμοτσουκ, Ίβιτσα Όλιτς, Μάριο Γκόμεζ και Άλεξ Μπάουμγιοχαν.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






