Γερμανία

Πλιάτσικας: «Μεγάλη ευκαιρία...»

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στη Σάλκε και αποφασισμένος να πετύχει δήλωσε ο Βασίλης Πλιάτσικας στην «Bild». Ο νεαρός μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο και παρακολούθησε την πρώτη φιλική αναμέτρησή του. «Η Σάλκε είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και μία τεράστια ευκαιρία για μένα, την οποία θέλω να αξιοποιήσω», δήλωσε ο 21χρονος άσος.

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στη Σάλκε και αποφασισμένος να πετύχει δήλωσε ο Βασίλης Πλιάτσικας στην «Bild». Ο νεαρός μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο και παρακολούθησε την πρώτη φιλική αναμέτρησή του. «Η Σάλκε είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και μία τεράστια ευκαιρία για μένα, την οποία θέλω να αξιοποιήσω», δήλωσε ο 21χρονος άσος, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τον γερμανικό Τύπο το... στοίχημα του νέου προπονητή της ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ.

«Ο Πλιάτσικας είναι ένας ταλαντούχος παίκτης, που έχει ως όπλο του τη δύναμη στις μονομαχίες. Μίλησα για τον παίκτη με τον Ότo Ρεχάγκελ, που εκτιμά πολύ τις δυνατότητές του», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x