Γερμανία

Πήρε Ρόζεναλ το Αμβούργο

Με τον Νταβίντ Ρόζεναλ επέλεξε να καλύψει το κενό του Άλεξ Σίλβα, ο οποίος τραυματίστηκε σε φιλικό και θα μείνει εκτός δράσης γι’ αρκετούς μήνες, η διοίκηση του Αμβούργου. Ο 29χρονος αμυντικός, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στη Λάτσιο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, με την προοπτική επέκτασης για ακόμα ένα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον Νταβίντ Ρόζεναλ επέλεξε να καλύψει το κενό του Άλεξ Σίλβα -ο οποίος τραυματίστηκε σε φιλικό και θα μείνει εκτός δράσης γι’ αρκετούς μήνες- η διοίκηση του Αμβούργου. Ο 29χρονος αμυντικός, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στη Λάτσιο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, με την προοπτική επέκτασης για ακόμα ένα.

Ο Τσέχος αμυντικός έχει 56 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Σίγκμα Όλομουτς, Μπριζ, Παρί Σεν Ζερμέν και Νιούκαστλ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x