Γερμανία

Δεν διαμαρτύρεται για Λιόν η Μπάγερν

Την απόφαση να μην προχωρήσει σε επίσημη διαμαρτυρία κατά της απόφασης της γαλλικής λίγκας να διευκολύνει την προετοιμασία της Λιόν για τα ημιτελικά του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου πήρε ο βαυαρικός σύλλογος

Την απόφαση να μην προχωρήσει σε επίσημη διαμαρτυρία κατά της απόφασης της γαλλικής λίγκας να διευκολύνει την προετοιμασία της Λιόν για τα ημιτελικά του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου πήρε ο βαυαρικός σύλλογος. Ο προγραμματισμένος για τις 24/4 αγώνα με τη Μονακό, που θα διεξαγόταν μεταξύ των δύο ημιτελικών αναμετρήσεων, αναβλήθηκε για τις 12 Μαΐου και ο προπονητής της Μπάγερν, Λουίς Φαν Γκάαλ, έκανε λόγο για unfair play καλώντας τη διοίκηση της ομάδας του να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία κατά της γαλλικής λίγκας.

Παρά τη δυσαρέσκεια στις τάξεις της γερμανικής ομάδας, που δεν έχει την ίδια ευνοϊκή μεταχείριση από τη γερμανική λίγκα, αποφασίστηκε να μην υπάρξει επίσημη αντίδραση, αφού δεν θα είχε αντίκτυπο. «Δεν θα προβούμε σε επίσημη διαμαρτυρία. Είναι απόφαση μίας ανεξάρτητης αρχής και είναι δικό τους θέμα πώς ορίζουν τα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος. Έτσι έχουν τα πράγματα», δήλωσε ο Μάρκος Χέρβικ, εκπρόσωπος της Μπάγερν που όταν το επόμενο Σαββατοκύριακο η αντίπαλός της θα ξεκουράζεται, εκείνη θα αντιμετωπίζει τη Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x