Να δεσμεύσει τον Λούκας Ποντόλσκι με νέο συμβόλαιο σπεύδει η Κολωνία, προφανώς θορυβημένη από το μεταγραφικό ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον 20χρονο επιθετικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου της Κολωνίας, τα «κριάρια» προσφέρουν στον διεθνή άσο πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές δύο εκατομμυρίων ευρώ.
«Του κάναμε μια πρόταση πρωτοφανή για τα δεδομένα του συλλόγου. Ξεπεράσαμε τις δυνάμεις μας για να κρατήσουμε στην ομάδα τον Λούκας», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Αντρέας Ρέτιγκ, ενώ από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ούβε Ράπολντερ, Γιούργκεν Γκλόβατς, επεσήμανε πως ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία.
Το τρέχον συμβόλαιο του Ποντόλσκι εκπνέει τον Ιούνιο του 2008 και του αποφέρει σε ετήσια βάση κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο νεαρός στράικερ θεωρείται η νέα μεγάλη ελπίδα του γερμανικού ποδοσφαίρου και αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του με την οποία έχει πετύχει 10 γκολ σε 17 συμμετοχές.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






