Γερμανία

Ανανέωσε με Αλτιντόπ η Μπάγερν

Τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και την επόμενη περίοδο θα φορά ο Χαμίτ Αλτιντόπ. Όπως ανακοινώθηκε, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο (διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2011) με τον βαυαρικό σύλλογο
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και την επόμενη περίοδο θα φορά ο Χαμίτ Αλτιντόπ. Όπως ανακοινώθηκε, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο (διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2011) με τον βαυαρικό σύλλογο. Ο 27χρονος διεθνής άσος αποκτήθηκε το 2007 ως ελεύθερος από τη Σάλκε και φέτος είχε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, καθώς και 5 εμφανίσεις με ένα γκολ στο Κύπελλο.

Πρόκειται για τον τρίτο παίκτη που ανανεώνει τη συνεργασία του με την Μπάγερν, καθώς είχαν προηγηθεί ο Φρανκ Ριμπερί (ως το 2015) και ο Ντιέγκο Κοντέντο (ως το 2013).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x