Ο νέος προπονητής της Βόλφσμπουργκ Στιβ ΜακΚλάρεν έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας του και οι διοικούντες των «λύκων» δεν θα μπορούσαν να του χαλάσουν χατίρι. Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η διοίκηση της γερμανικής ομάδας ο Άρνε Φρίντριχ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Γερμανίας την περίοδο 2008-2009.
Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός της Χέρτα, η μεταγραφή του οποίου θα φτάσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, θα αλλάξει ομάδα μετά από 8 χρόνια, καθώς από το 2002 αγωνιζόταν στην ομάδα του Βερολίνου, έχοντας 231 συμμετοχές στην μπουντεσλίγκα.
Ο Φρίντριχ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ μετά την επιστροφή του από τα γήπεδα της Ν. Αφρικής και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Γερμανίας. Με τα «πάντσερ» έχει 76 συμμετοχές, ενώ ήταν βασικός στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στο Μουντιάλ.
Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






