Στο «στόχαστρο» της Σάλκε βρίσκεται ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «bild» γράφει ότι το όνομα του Ολλανδού μεσοεπιθετικού είναι αρκετά ψηλά στη λίστα του Φέλιξ Μάγκατ.
Ο 57χρονος προπονητής έχει εισηγηθεί την απόκτηση του διεθνούς άσου, όμως εκείνος δεν θέλει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η μεταγραφή του Μεσούτ Οζίλ στη «βασίλισσα» αναγκάζει τον Φαν ντερ Φάαρτ να μείνει στον πάγκο και να έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής.
Πάντως, ο 27χρονος παίκτης εμφανίζεται αποφασισμένος να παλέψει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο και αδιαφορεί για το ενδιαφέρον της Σάλκε.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






