Σε προχωρημένες επαφές βρίσκονται Αμβούργο και Στουτγκάρδη για την πώληση του Μλάντεν Πέτριτς και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος επιθετικός θα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο στην ομάδα του Κρίστιαν Γκρος.
Οι δύο ομάδες είχαν επαφές λίγο πριν τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά τελικά ο Άρμιν Φε αρνήθηκε την πώληση του Κροάτη γιατί δεν υπήρχε χρόνος να τον αντικαταστήσει, κάτι το οποίο μπορεί όμως να γίνει εύκολα τον Ιανουάριο.
Ο 29χρονος Πέτριτς «έφτιαξε» το όνομά του στην Ελβετία, αγωνιζόμενος από το 1999 μέχρι το 2007 σε Γκρασχόπερς και Βασιλεία, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για μια χρονιά. Την τελευταία διετία έχει σκοράρει 20 φορές σε 51 συμμετοχές στη Bundesliga με το Αμβούργο.
Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






