Γερμανία

«Φανταστικός προπονητής ο ΜακΛάρεν»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Καρίμ Ζιανί για τον προπονητή του, Στιβ ΜακΛάρεν. Ο 28χρονος μέσος, μιλώντας στο επίσημο site της Βόλφσμπουργκ, αναφέρθηκε στο τι ζητάει ο προπονητής από αυτόν, εγκωμιάζοντας παράλληλα τον Άγγλο τεχνικό.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Καρίμ Ζιανί για τον προπονητή του, Στιβ ΜακΛάρεν.

Ο 28χρονος μέσος, μιλώντας στο επίσημο site της Βόλφσμπουργκ, αναφέρθηκε στο τι ζητάει ο προπονητής από αυτόν, εγκωμιάζοντας παράλληλα τον Άγγλο τεχνικό.

«Ο ΜακΛάρεν είναι καταπληκτικός προπονητής και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν τί αξίζουν. Από εμένα έχει ζητήσει πειθαρχία και προσπάθεια και αυτό ακριβώς κάνω» τόνισε ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής.

Η φετινή χρονιά θα είναι η δεύτερη του Ζιανί στην γερμανική ομάδα και ο ίδιος τόνισε ότι φέτος θα είναι καλύτερος από ότι πέρσι: «Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Όταν ήρθα πέρυσι δεν είχα προσαρμοστεί, γιατί ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμουν εκτός Γαλλίας. Τώρα είμαι πιο άνετα, έχω μάθει καλύτερα τους συμπαίκτες μου και το πώς αγωνίζονται και τα πράγματα πάνε πολύ καλά».

Αναφορικά με τις βλέψεις των «λύκων» για το νέο πρωτάθλημα: «Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Ίσως μεγαλύτερος από ότι ήταν την περσινή χρονιά. Έχουμε όμως την ποιότητα να πετύχουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι αν δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x