Η Μάιντς συνέτριψε με 5-1 την Βόλφσμπουργκ ενώ η Λεβερκούζεν «γνώρισε» την ήττα από τη Χέρτα Βερολίνου με 2-1 στην «Μπαϊαρίνα» στους αγώνες με τους οποίους ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Λεβερκούζεν - Χέρτα Βερολίνου 1-2
Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε η Χέρτα Βερολίνο στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Μπερμπάτοφ «άνοιξε» το σκορ για τις «ασπιρίνες» στο 20' αλλά στην επανάληψη οι Βερολινέζοι αρχικά ισοφάρισαν με τον Μπαστούρκ στο 58' και στη συνέχεια πήραν τη νίκη με τέρμα του Μαρσελίνιο στο 64'.
Μάιντς - Βόλφσμπουργκ 5-1
Η Μάιντς πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση συντρίβοντας 5-1 την Βόλφσμπουργκ. Ο Τουρκ «άνοιξε» το σκορ στο 2' με τον Κλίμοβιτς να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους ένα λεπτό αργότερα. Στο 36΄ο Άουερ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους με τον Ρούμαν να πετυχαίνει το 3-1 στο 45’. Στο 51’ ο Ζιντάν και στο 77’ ο Τουρκ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:
Σάββατο 3/12/2005
Αμβούργο-Κολονία 3-1
Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη 0-1
Ντόρτμουντ-Ανόβερο 0-2
Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου 0-0
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Σάλκε 0-1
Βέρντερ Βρέμης-Ντούισμπουργκ 2-0
Καϊζερσλάουτερν-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αναβλήθηκε
Κυριακή 4/12/2005
Λεβερκούζεν-Χέρτα Βερολίνου 1-2
Μάιντς-Βόλφσμπουργκ 5-1
Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






