Το εγκώμιο του Ντιέγκο «έπλεξε» ο Πιερ Λιτμπάρσκι, μετά τη νίκη της Βόλφσμπουργκ με σκορ 2-1 επί της Γκλάντμπαχ, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο προπονητής των «λύκων» δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η αστοχία του Ντιέγκο σε ένα ακόμα πέναλτι δεν πρόκειται να του κοστίσει τη θέση του εκτελεστή.
«Είδατε όλοι πόσο μεγάλος παίκτης είναι ο Ντιέγκο. Ακόμα κι όταν αστόχησε στο πέναλτι δεν δίστασε ούτε για μια στιγμή, πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε» είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γερμανός τεχνικός για να προσθέσει: «Ο Ντιέγκο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας εκτελεστών πέναλτι της ομάδας και θα παραμείνει εκεί και στο μέλλον. Τα δύο τέρματα που σημείωσε θα του δώσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».
Αναφερόμενος στον αγώνα, υπογράμμισε: «Κυριαρχήσαμε επί της Γκλάντμπαχ, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να “καθαρίσουμε” από εύκολα το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αγχωθούμε λίγο στο τέλος».
Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






