Στις 9 εκ λίρες έθεσε η Βέρντερ Βρέμης την τιμή πώλησης του Περ Μερτεζάκερ. Ο γερμανικός σύλλογος βλέποντας το ενδιαφέρον της Άρσεναλ να σοβαρεύει, θέλησε να προλάβει καταστάσεις και αφού συναντήθηκε με το μάνατζερ του παίκτη συμφώνησε για την τιμή πώλησης σε περίπτωση που υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον.
Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται από την αρχή του καλοκαιριού σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού και εφόσον δεν προχώρησε καμία εκ των περιπτώσεων των Γιαγκέλκα, Νταν και Σαμπά, εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Μερτεζάκερ.
Ο26χρονος Γερμανός στόπερ αποτελεί βασικό στέλεχος της Βέρντερ όμως αν το αποφασίσει με 9 εκ λίρες μπορεί να τον φέρει στο «Έμιρεϊτς».
Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






