Η πρωτοπόρος της Bundesliga δεν ήταν δυνατό να απειληθεί από μία ομάδα τέταρτης κατηγορίας... Η Ντόρτμουντ προκρίθηκε στο ρελαντί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας νικώντας τη Χόλσταϊν εκτός έδρας με 4-0.
Ο Μάριους Λεβαντόφσκι στο 11’ και ο Σίντζι Καγκάουα στο 18’ «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι για τους πρωταθλητές, που στη συνέχεια κατέβασαν ταχύτητα εν όψει και του ματς του Σαββάτου με τη Λεβερκούζεν. Ο Λούκας Μπάριος στο 80’ και ο Ιβάν Πέρισιτς στο 87’ απλώς έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα στην άνετη πρόκριση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.
Στο πρόγραμμα της Τετάρτης ξεχωρίζουν οι αγώνες Στουτγκάρδη-Μπάγερν και Χέρτα-Γκλάντμπαχ, ενώ θεωρητικά ευκολότερο έργο έχει η Χόφενχαϊμ, που φιλοξενεί τη Γκρόιτερ Φιρτ της δεύτερης κατηγορίας. Οι ημιτελικοί (που θα προκύψουν από κλήρωση) θα γίνουν 20 και 21 Μαρτίου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τρίτη 7/2
Χόλσταϊν-Ντόρτμουντ 0-4
(11’ Λεβαντόφσκι, 18’ Καγκάουα, 80’ Μπάριος, 87’ Πέρισιτς)
Τετάρτη 8/2
Χόφενχαϊμ-Γκρόιτερ Φιρτ 20:00
Χέρτα Βερολίνου-Γκλάντμπαχ 20:00
Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου 21:30
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






