Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «Μπουντεσλίγκα» βρέθηκε η Βέρντερ Βρέμης μετά και την νίκη της με 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ, σε ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Στο άλλο ματς που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα η Λεβερκούζεν νίκησε εκτός έδρας την Ντόρτμουντ με 2-1, επίσης. Δείτε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου.
Βέρντερ Βρέμης-Βόλφσμπουργκ 2-1
Ακόμα μια πολύ σημαντική νίκη για τη Βέρντερ Βρέμης που «αναρριχήθηκε» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» τώρα πια ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με την Σάλκε (υπερτερούν όμως στα γκολ) και φυσικά κάνανε ό, τι καλύτερο την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή της «Μπουντεσλίγκα». Τα γκολ των νικητών οι Γένσεν στο 17΄ και Νάλντο στο 86΄. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά με γκολ του Μποάκι στο 41΄.
Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν 1-2
Πολύ σημαντικό «διπλό» πέτυχε η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικρατώντας με 2-1 επί της Ντόρτμουντ. Οι «ασπιρίνες» προηγήθηκαν στο 24΄ με τον Βορονίν, ενώ στο 74΄ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κίσλινγκ. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν απλώς σε 2-1 με τον Αμεντίκ στο 85΄.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Παρασκευή 15/12
Μπόχουμ-Γκλάντμπαχ 2-0
(45` Γκέκας, 85` Κάρλος (αυτογκόλ)
Σάββατο 16/12
Χέρτα Βερολίνου-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-0
Χιμένες 63`
Νυρεμβέργη-Ανόβερο 3-1
(Μπάνοβιτς 32, Σροτ 56`, Μνάρι 90` - Μπρντάριτς 4`)
Μάιντς-Μπάγερν Μονάχου 0-4
(Σαλιχάμιτζιτς 31, Μακάι 45`, Πιζάρο 64`, Σβαϊνστάιγκερ 66`)
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Σάλκε 0-1
Μπαϊράμοβιτς 82`
Αλεμάνια Ααχεν-Αμβούργο 3-3
(Ρέγκεκαμπφ (62` πέναλτι), Φίελ 77`, Ράινχαρντ 90` (αυτογκόλ) - Μπερίσα 32`, Μπάνζαμιν 67`, Λιουμπόγια 76`)
Κότμπους-Στουτγκάρδη 0-0
Κυριακή 17/12
Βέρντερ Βρέμης-Βόλφσμπουργκ 2-1
Γένσεν 17`, Νάλντο 86` - Μποάκιε 41`
Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν 1-2
(Αμεντικ 85` - Βορονίν 24`, Κίεσλινγκ 74`)
Η βαθμολογία του γερμανικού πρωταθλήματος
Επιμέλεια: Αριστοτέλης Μπίφσας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






