Γερμανία

«Αυτοπροτάθηκε» στη Μπάγερν ο Ματέους

«Φυσικά και είμαι ικανός να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου» επισήμανε με δηλώσεις του ο Λόταρ Ματέους και συμπλήρωσε :« Γνωρίζω πολύ καλά την μπουντεσλίγκα και βεβαίως γνωρίζω άριστα την Μπάγερν. Και παρακολουθώντας την καριέρα μου ως προπονητή , είναι ξεκάθαρο ότι η μπουντεσλίγκα είναι στο πλαίσιο των ικανοτήτων μου».

«Φυσικά και είμαι ικανός να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου» επισήμανε με δηλώσεις του ο Λόταρ Ματέους και συμπλήρωσε :« Γνωρίζω πολύ καλά την μπουντεσλίγκα και βεβαίως γνωρίζω άριστα την Μπάγερν. Και παρακολουθώντας την καριέρα μου ως προπονητής, είναι ξεκάθαρο ότι η μπουντεσλίγκα είναι στο πλαίσιο των ικανοτήτων μου».

Ο 45χρονος τεχνικός, έχει εργασθεί ως πρώτος προπονητής στην εθνική Ουγγαρίας και στην συνέχεια ως βοηθός του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ματέους είναι ο δεύτερος προπονητής που «αυτοπροτείνεται» για την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών, αφού προ ημερών, κάτι ανάλογο έκανε και ο Μπερτ Σούστερ. Πολλοί λοιπόν, οι επίδοξοι «μνηστήρες» για τον πάγκο των νταμπλούχων Γερμανίας.

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x