Γερμανία

CEO Λεβερκούζεν: «Ο Τσάμπι Αλόνσο θα παραμείνει»!

Θέση για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Τσάμπι Αλόνσο από την Μπάγερ Λεβερκούζερ πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Φερνάντο Κάρο.

Το σίριαλ της παραμονής του Τσάμπι Αλόνσο στη Λεβερκούζεν συνεχίζεται και όπως φαίνεται ορισμένοι στο στρατόπεδο της ομάδας πιστεύουν πως ο Ισπανός δεν θα αποχωρήσει.

Οι Γερμανοί διανύουν μια ιστορική σεζόν και το σενάριο κατάκτησης και των τριών τίτλων, εγχώριων αλλά και του Europa League, φαντάζει αρκετά πιθανό.

Η διαφορά των 10 βαθμών από τη δεύτερη θέση προσφέρει μια σχετική ασφάλεια, ενώ στο Κύπελλο οι «ασπιρίνες» βρίσκονται στον ημιτελικό και αποτελούν τη μοναδική ομάδα της Bundesliga που διεκδικεί το τρόπαιο. Παράλληλα, μετά τη συγκλονιστική πρόκριση, με συνολικό σκορ 5-4, επί της Καραμπάγκ, αντιμετωπίζουν τη Γουέστ Χαμ για τους «8» της δεύτερης κατά σειρά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η καταπληκτική δουλειά του Αλόνσο δεν περνάει απαρατήρητη, με τις Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ να βρίσκονται στο κυνήγι της συγκεκριμένης περίπτωσης και το καλοκαίρι, δεδομένα, θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λεβερκούζεν, Φερνάντο Κάρο παραμένει αισιόδοξος και εξέφρασε την άποψη πως ο Ισπανός θα παραμείνει στην ομάδα, αφού η συνεργασία τους ολοκληρώνεται το 2026 και συνθήκες είναι ιδανικές.

«Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφισβητούμε πως θα μείνει εδώ. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί αλλά του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, έχουμε μία καλή συνεργασία», τόνισε ο CEO του συλλόγου.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x