Γερμανία

Kicker: «Ο Μπρουκς είχε στα χέρια του τριετές συμβόλαιο από την ΑΕΚ»

Ρεπορτάζ του έγκυρου γερμανικού περιοδικού καταγράφει την «ζωή» του Άντονι Μπρουκς στη Χόφενχαϊμ, αναφέροντας ότι η ΑΕΚ του πρότεινε τριετές συμβόλαιο τον Ιανουάριο και ήταν έτοιμος να το αποδεχτεί!

Η επάνοδος του Άντονι Μπρουκς στη Bundesliga δεν έχει κυλήσει όπως θα περίμενε ο ίδιος. Αυτή ήταν και η αφορμή προκειμένου το «Kicker» να… καταπιαστεί με τις επιδόσεις του Αμερικανού κεντρικού αμυντικού στη Χόφεχναϊμ, μπλέκοντας και την ΑΕΚ

Με το σχετικό άρθρο μάλιστα να τιτλοφορείται «Ο Μπρουκς ήταν σχεδόν ήδη στην ΑΕΚ», γίνεται μια ανασκόπηση στο παρελθόν του Μπρουκς και την κακή εμπειρία του από την Μπενφίκα, για να μπει στο «κάδρο» και η «Ένωση» στη συνέχεια!

«Ο Μπρουκς και ο εκπρόσωπός του, Ρόγκερ Βίτμαν έψαξαν τον χειμώνα για μια ομάδα όπου ο βετεράνος θα μπορούσε να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει ξανά ρυθμό. Στην πραγματικότητα, βρήκαν αυτό ακριβώς που έψαχναν στην Ελλάδα», ανέφερε το έγκυρο γερμανικό περιοδικό.

Και συμπλήρωνε: «Σύμφωνα με πληροφορίες του kicker, ο Μπρουκς ήταν έτοιμος να μετακομίσει στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο και μάλιστα λέγεται ότι υπήρχε έτοιμο προς υπογραφή τριετές συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών. Μέχρι που μπήκε στο παιχνίδι η Χόφενχαϊμ, όπου και ο Μπρουκς κατέληξε την τελευταία στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x