Γερμανία

«Μπάσιμο» της Μπάγερν Μονάχου για Ντραγκούσιν

Η Μπάγερν Μονάχου μπήκε στην προσπάθεια απόκτησης του Ράντου Ντραγκούσιν.

Η Μπάγερν Μονάχου έγινε η τρίτη ομάδα που κυνηγάει επίσημα το Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό Ράντου Ντραγκούσιν. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε η αίσθηση πως η Τότεναμ θα κέρδισε τη μάχη με τη Νάπολι και θα αποκτούσε άμεσα τον 21χρονο αμυντικό της Τζένοα.

Δημοσιεύματα, ωστόσο, στη Ρουμανία αναφέρουν πως η Μπάγερν Μονάχου έχει μπει «σφήνα» στην υπόθεση και επιχειρεί να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, με ποσό που ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ντραγκούσιν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Τζένοα και οι εμφανίσεις του οδήγησαν την ομάδα της Γένοβας στο να δαπανήσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Τη φετινή σεζόν αγωνίζεται συνεχώς και αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο. Μετράει 22 παιχνίδια με δύο γκολ και μία ασίστ και οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Τότεναμ και της Νάπολι.

Την είδηση που εμπλέκει τους πρωταθλητές Γερμανίας στην υπόθεση επιβεβαίωσε και ο γνωστός δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ με σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό του.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x