Γερμανία

Φεύγει από την Άιντραχτ στο τέλος της σεζόν ο Γκλάσνερ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Όλιβερ Γκλάσνερ θα πάρουν χωριστούς δρόμους μετά τον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου, παρά το εν ισχύ συμβόλαιο των δύο πλευρών μέχρι το 2024!

Ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας με αντίπαλο την Λειψία θα είναι ο τελευταίος αγώνας όχι μόνο της σεζόν αλλά και του Όλιβερ Γκλάσνερ στον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Όπως αναφέρουν σήμερα (09/05) διάφορα γερμανικά Μέσα, ο Αυστριακός τεχνικός συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή των «αετών», Μάρκους Κρέσε χθες (08/05) το βράδυ, με τους δύο άνδρες να αποφασίζουν το «διαζύγιο» στο τέλος της σεζόν!

Ο Γκλάσνερ οδήγησε την Άιντραχτ στην κατάκτηση του Europa League την περυσινή χρονιά, ενώ θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα ακόμα τρόπαιο, το δεύτερο μέσα σε λιγότερους από 12 μήνες, στις 3 Ιουνίου απέναντι στους «κόκκινους ταύρους».

Μάλιστα, ο 48χρονος προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην αποδέσμευσή του, με τον Ντίνο Τόπμελερ να θεωρείται ως ο επικρατέστερος διάδοχός του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x