Γερμανία

Αλάμπα: «Μικρός ήμουν Άρσεναλ»

Μπορεί στους «16» του Champions League να τη βρίσκει στο δρόμο του, αλλά ο Νταβίντ Αλάμπα δήλωσε πως όταν ήταν μικρός (πολύ πριν πάει στην Μπάγερν) ήταν φίλος της Άρσεναλ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αντιμέτωπος με το… παρελθόν του θα τεθεί ο Νταβίντ Αλάμπα στους «16» του Champions League. Όπως αποκάλυψε ο μπακ-χαφ της Μπάγερν, σε νεαρή ηλικία ήταν φίλος της Άρσεναλ.

«Για μένα τα ματς με την Άρσεναλ είναι πάντα όμορφα, γιατί όταν ήμουν μικρός ήταν η αγαπημένη μου ομάδα. Το να παίζεις στο Λονδίνο είναι φανταστικό, σχεδόν το ίδιο καλό με το να παίζεις στο ‘Αλιάντς Αρένα’», δήλωσε στην Bild ο Αυστριακός διεθνής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x