Γερμανία

Μπήκε στο 61' και έκανε χατ-τρικ σε επτά λεπτά ο Αλέ!

Ο Σεμπαστιέν Αλέ έχει επιστρέψει δυναμικά στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε επτά λεπτά στο φιλικό κόντρα στη Βασιλεία.

Εντυπωσιακή είναι η επιστροφή του Σεμπαστιέν Αλέ στις προπονήσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ! Ο Ιβοριανός επιθετικός έχει μπει ξανά σε φουλ ρυθμούς μετά την περιπέτειά του και τον καρκίνο στους όρχεις, και μάλιστα πέτυχε χατ-τρικ σε μόλις επτά λεπτά στο φιλικό της ομάδας του με τη Βασιλεία!

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος σέντερ φορ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης και σκόραρε τρεις φορές, από το 81' έως το 88'. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και στο πρώτο παιχνίδι των Βεστφαλών στην επανέναρξη της Bundesliga, κάτι που είχε δηλώσει και ο ίδιος πως επιθυμεί διακαώς να γίνει πράξη!

Μάλιστα, η Ντόρτμουντ ανέβασε ένα συγκινητικό tweet, γράφοντας «δεν κλαίμε, είναι απλά ένα φιλικό, δεν κλαίμε» αλλά λίγο αργότερα και μετά και το τρίτο τέρμα του Αλέ, ακολούθησε και δεύτερο ποστάρισμα, με λεζάντα: «Κλαίμε».

Για την ιστορία, η Ντόρτμουντ επικράτησε 6-0 της Βασιλείας με σκόρερ τους Ρόις (39'), Μάλεν (49'), Μπέλινγκχαμ (54') και Αλέ (81',86',88').

Δείτε γκολ του Αλέ και τα tweet της Ντόρτμουντ:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x