Γερμανία

Στο μεταξύ, το Αμβούργο πάει να τα θαλασσώσει με την άνοδο για 5η σερί χρονιά!

Για μία ακόμη χρονιά, το Αμβούργο εμφανίζεται ντεφορμέ στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ο υποβιβασμός του 2018 είχε αποτελέσει σοκ για το Αμβούργο.

Ο «δεινόσαυρος» της Bundesliga έχανε για πρώτη φορά στην ιστορία του τη θέση του σε αυτήν, με τον άμεση επάνοδο στα σαλόνια να αποτελεί αυτονόητο στόχο.

Κι όμως, σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, το HSV παλεύει ακόμα να πάρει την πολυπόθητη άνοδο, την οποία χάνει εδώ και τέσσερις σεζόν με... ψυχοβγαλτικό τρόπο στο τέλος.

Και όπως φαίνεται, κάτι αντίστοιχο ενδέχεται να συμβεί και φέτος.

Βλέπετε, εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος της 2. Bundesliga, η ομάδα του Τιμ Βάλτερ είναι 3η, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από την Ντάρμσταντ και έναν από τη Χάιντενχαϊμ.

Όχι κι άσχημα θα πει κανείς, ειδικά από την στιγμή που η 4η, Φορτούνα Ντίσλντορφ, ακολουθεί στο -7.

Εντούτοις, στο Αμβούργο τους έχουν ζώσει τα φίδια, καθώς μερικές εβδομάδες πριν, η ομάδα ήταν στο +4 από την 3η θέση! Τι μεσολάβησε; Μία ήττα, 4-2, στην Καρλσρούη και ένα εντός έδρας 0-0 με τη Χόλσταϊν Κίελ - με τις γκέλες να έχουν έρθει κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας.

Ασφαλώς με εννέα αγωνιστικές να απομένουν δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα. Ωστόσο οι οπαδοί του «δεινόσαυρου» θυμούνται θέλοντας και μη τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Μεταξύ 2019 και 2021, η ομάδα τους τερμάτιζε μόνιμα στην 4η θέση. Πέρυσι δε, βγήκε τρίτη, πήγε στα playouts με τη Χέρτα Βερολίνου και παρότι νίκησε 1-0 στην πρωτεύουσα, έχασε 2-0 στη ρεβάνς και έμεινε εκτός...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x