Γερμανία

Σούπερ ανατροπή κόντρα στο Αμβούργο και παραμονή για Χέρτα!

Στην Bundesliga και του χρόνου η Χέρτα. Νίκη 2-0 στο Αμβούργο και παραμονή στην πρώτη κατηγορία για την ομάδα του Μάγκατ, η οποία έκανε την ανατροπή μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι.

Happy end στο θρίλερ για τη Χέρτα! Η ομάδα του Μάγκατ επικράτησε 2-0 του Αμβούργου στο «Φολκσπαρκστάντιον» και ανατρέποντας το 0-1 του Βερολίνου σφράγισε παραμονή στην Bundesliga.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό ο Μπογιάτα, mε κεφαλιά από κόρνερ -από τα αριστερά- του Πλάτενχαρντ. Από δημιουργός έγινε εκτελεστής ο Γερμανός μπακ. Με φάουλ από τα δεξιά νίκησε στο 63ο λεπτό τον Οϊερ Φερνάντες, ο οποίος αιφνιδιάστηκε. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Τουσάρ στις καθυστερήσεις.





Η Χέρτα μπήκε στο παιχνίδι με το μαχαίρι στα δόντια, γνωρίζοντας ότι μόνο με νίκη θα έμενε όρθια ή θα εξασφάλιζε παραμονή μετά το 0-1 στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων. Ήταν ανώτερη, ευτύχησε να βρει νωρίς το γκολ, ενώ στο δεύτερο υποχώρησε σταδιακά. Κυρίως μετά το 0-2. Το Αμβούργο έψαξε το γκολ, με το οποίο θα έμπαινε στο κόλπο ξανά, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν λύγισαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x