Γερμανία

Μέχρι 10.000 θεατές σε όλους τους αθλητικούς αγώνες εντός Βαυαρίας!

Η Κυβέρνηση της Βαυαρίας επιτρέπει εκ νέου από τις 28 Ιανουαρίου την παρουσία μέχρι και 10.000 θεατών στα παιχνίδια της Bundesliga και σε κάθε άλλο επαγγελματικό σπορ.

Τέλος στα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια αποφάσισε να δώσει η Κυβέρνηση του ομόσπονδου κράτους της Βαυαρίας μέχρι νεοτέρας, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Απόφαση η οποία θα ισχύει τόσο για τα ματς στην Bundesliga συμμετέχει η Μπάγερν Μονάχου όσο και σε άλλα επαγγελματικά αθλήματα, αρχής γενομένης από το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Έτσι λοιπόν, το 25% των θέσεων του εκάστοτε γηπέδου ή μέχρι 10.000 θεατές κατ' ανώτατο όριο θα επιστρέψουν στις κερκίδες, αλλά παραμένει απαραίτητη προϋπόθεση ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού ή το αρνητικό τεστ των οπαδών.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό συνεχίζεται να απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας FFP2 σε όλους τους χώρους των γηπέδων.

Θυμίζουμε ότι η Βαυαρία είχε απαγορεύσει την παρουσία οπαδών στα γήπεδα από τις 28 Δεκεμβρίου λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας του Covid-19.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x