Γερμανία

Πήρε τον Γκράμπαρα με 13,5 εκατ. από την Κοπεγχάγη η Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ βρήκε τον νέο της τερματοφύλακα στο πρόσωπο του Καμίλ Γκράμπαρα, ανακοινώνοντας την απόκτησή του από την Κοπεγχάγη, είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι του 2024.

Όταν ο Κόεν Κάστεελς ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Βόλφσμπουργκ το προσεχές καλοκαίρι, δεν προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας.

Αντιθέτως, είχαν ήδη φροντίσει να βρουν τον πιθανό αντικαταστάτη του, ο οποίος όπως αποδεικνύεται είναι ο Καμίλ Γκράμπαρα της Κοπεγχάγης!

Πρώτη η δανέζικη ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο συλλόγων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πολωνού γκολκίπερ, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μαζί της μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Για να ακολουθήσει λίγο αργότερα και η ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ, που έδωσε το ποσό των 13,5 εκατομμυρίων για να κάνει δικό της τον Γκράμπαρα, χαρακτηρίζοντάς τον ως το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της σεζόν 2024-25…

Οι «λύκοι» μάλιστα έχουν την επιλογή να εντάξουν τον Γκράμπαρα στο ρόστερ τους είτε τον Ιανουάριο, είτε την 1η Ιουλίου του 2024, χωρίς ακόμα να είναι δεδομένο το πότε θα συμβεί αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x